GYMON Vanilės skonio baltymų kokteilis
€25.00
Galiojimas iki 2021.02.06
Puikaus skonio išrūgų baltymai – tiesiai iš gamintojo. Vienoje porcijoje yra net 22 g visavertį aminorūgščių derinį turinčių baltymų.
Aprašymas
GymON baltymų koncentratas WPC80 (eng. whey protein concentrate 80) – tai aukštos kokybės baltymų milteliai, skirti puikaus skonio kokteiliams. Net 94,5 % produkto sudėties sudaro išrūgų baltymai, kuriuos išgauname gamindami sūrius „Vilkyškių pieninėje“.
Išrūgų baltymai – tai visaverčiai baltymai, kuriuos sudaro nepakeičiamos bei pakeičiamos aminorūgštys, tarp jų ir šakotosios grandinės aminorūgštys (BCAA, eng. Branch-Chained Amino Acids): izoleucinas, leucinas, valinas. Tai vienas šaltinių, iš kurių organizmas geriausiai įsisavina baltymus.
Kūrėme šį produktą žmonėms, kurie ryžtingai siekia užsibrėžto tikslo – auginti savo raumenis arba išlaikyti raumenų masę. Rinkitės GymON, jeigu norite greičiau atsigauti po treniruotės, subalansuoti savo mitybą ar kontroliuoti kūno svorį.
Vartojimas: 30 g baltymų miltelių suplakite su 250–300 ml vandens arba pieno. Skysčio kiekį derinkite pagal savo skonį – kokio intensyvumo skonio ir tekstūros baltymų kokteilį labiausiai mėgstate.
- Vienai porcijai pasemkite 30 g baltymų miltelių;
- Sumaišykite su 250–300 ml vandens arba pieno;
- Gerai išplakite.
GymON kokteilį gerkite 30 minučių prieš arba po treniruotės. Jeigu jūsų tikslas – subalansuoti suvartojamų baltymų kiekį, vartokite GymON jums patogiu metu, derindami su sveika mityba, subalansuota jūsų gyvenimo būdui. Laikykite vėsioje, sausoje vietoje, venkite tiesioginių saulės spindulių.
Sudedamosios dalys: išrūgų baltymų koncentratas 94,5 % (PIENAS), kvapiosios medžiagos, tirštikliai (pupenių derva, ksantano derva, karageninas, celiuliozės derva), saldikliai (sukralozė, acesulfamas K), valgomoji druska.
Kurdami GymON kokteilius, skirtingų skonių produktuose išlaikėme praktiškai tokį patį maistingumą – angliavandenių kiekis vienoje porcijoje yra toks pat, tačiau saldumas vienuose skoniuose jaučiamas stipriau nei kituose.